Έξοδα αποστολής

Σχετικά με την αποστολή των προϊόντων στην έδρα του πελάτη μας, η εταιρεία αναλαμβάνει τη μεταφορά με κόστος ανάλογο του είδους του προϊόντος. Το κόστος διαμορφώνεται σύμφωνα με την παρακάτω λίστα:

  • Εντός Αθηνών. Για αγορές μεγαλύτερες των 100,00€ δεν υφίσταται επιπλέον χρέωση
  • Εντός Αθηνών. Για αγορές μικρότερες των 100,00€ η χρέωση ανέρχεται στο ποσό των 5,00€
  • Για αποστολές εκτός Αθηνών υπάρχουν 3 κατηγορίες (ογκοχρέωση):
    • Μικρό δέμα. Η σταθερή χρέωση ανέρχεται στο ποσό των 7,00€
    • Μεσαίο δέμα. Η σταθερή χρέωση ανέρχεται στο ποσό των 10,00€
    • Μεγάλο δέμα. Η σταθερή χρέωση ανέρχεται στο ποσό των 15,00€

Για την αποστολή Λευκών συσκευών, η σταθερή χρέωση ανέρχεται στο ποσό των 25,00€

Παραδόσεις Προϊόντων

Τα μεγαλα ειδη οπως λευκά είδη  ψυγεία, κουζίνες και άλλα, μεγαλες τηλεορασεις παραδίδονται στο πεζοδρόμιο,σε 2-5 εργασημες ημερες

Η παραλαβή γίνεται στο πεζοδρόμιο και είστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των προϊόντων που παραλαμβάνετε.

Για παραδοσεις εκτος Αθηνων τα προιοντα παραδιδινται ΜΟΝΟ απο πρακτορειο σε πρακτορειο

Θα πρέπει παρουσία του υπαλλήλου της μεταφορικής εταιρείας να αποσυσκευάσετε και ελέγξετε την ακεραιότητα και την εμφανισιακή κατάσταση των προϊόντων σας.

Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα ή σπάσιμο μερών του προϊόντος, ΔΕΝ θα πρέπει να παραλάβετε και να αρνηθείτε. Έπειτα θα πρέπει να μας ενημερώσετε.

Μετά την παραλαβή του από εσάς και την υπογραφή σας στο αντίστοιχο παραστατικό παράδοσης, από τη μεταφορική εταιρεία, ΔΕ φέρουμε καμία ευθύνη για ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν.

Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από το πεζοδρόμιο σε όροφο ή άλλο μέρος, για τυχόν ζημιές, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη

Το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την εκτέλεση της παραγγελίας σας είναι δύο με τέσσερεις εργάσιμες ημέρες εφόσον τα προϊόντα που παραγγείλατε είναι άμεσα διαθέσιμα. Ο χρόνος παράδοσης μία παραγγελίας διαφέρει ανάλογα με τον τρόπο αποστολής/παραλαβής που έχετε επιλέξει καθώς και τον προορισμό.

Τα λευκα ειδη και οι  μεγαλες τηλεορασεις επισεις που παραδιδονται απο μεταφορικες,παραμενουν στην εκαστοτε μεταφορικη(ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ)

Επιπλέον, μετά την παράδοση των μηχανημάτων σας, η Εταιρία μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.