Επιπλέον Υπηρεσίες

  • ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΗΧΗΤΙΚΩΝ & ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Έχοντας πολυετή εμπειρία στον χώρο ενοικίασης και εγκατάστασης μηχανημάτων ήχου και εικόνας μπορούμε να αναλάβουμε να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε εκδήλωσής σας, όπως γάμους, βαφτίσια, parties και άλλα events με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, καλύπτοντας τις ανάγκες οποιουδήποτε χώρου.

Εσείς το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε, είναι να έχετε πολύ κέφι για super διασκέδαση! Απλά επικοινωνήστε μαζί μας!

 

  • ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ

Εάν κατασκευάζετε ή ανακαινίζετε το σπίτι, το γραφείο ή το κατάστημά σας, εμείς μπορούμε με το έμπειρο προσωπικό μας να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο και άρτιο τεχνικά πακέτο προτάσεων προσαρμοσμένο απόλυτα στις προσωπικές σας ανάγκες.

Εάν έχετε κάποιο επαγγελματικό χώρο, όπως σχολείο, ξενοδοχείο, αίθουσες μουσικής, κέντρο διασκέδασης, bar, club, εστιατόριο, οι τεχνικές μας προτάσεις θα καλύψουν και θα ικανοποιήσουν και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου.

 

  • ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΧΟΥ & ΕΙΚΟΝΑΣ

Η Εταιρία μας αναλαμβάνει επίσης και την εγκατάσταση των μηχανημάτων ήχου και εικόνας σε οποιοδήποτε χώρο όπως εκκλησίες , σκάφη αναψυχής και πολλά άλλα.

Το συνεργείο μας έχει πολυετή εμπειρία και είναι εκπαιδευμένο και πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα σύγχρονα μέσα, ώστε να αντιμετωπίζει άμεσα και με τεχνικά σωστές λύσεις οποιοδήποτε ιδιαιτερότητα τοποθέτησης.

Έτσι, με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό μπορεί να ολοκληρώνει με επιτυχία και τις πλέον απαιτητικές εγκαταστάσεις οπτικοακουστικών μέσων σε οποιοδήποτε χώρο.

 

  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει προκειμένου να υλοποιηθεί μία εγκατάσταση, η Εταιρία μας έχει τη ΛΥΣΗ: ειδικές βάσεις για τηλεοράσεις και ηχεία, ειδικά λούκια για καλώδια, ιδιαίτερα τραπεζάκια για ηχοσυστήματα και τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας. Πείτε το κι έγινε!